Youfone

youfone

Youfone heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een goede concurrent op de sim only markt, de klanten krijgen bij het afsluiten van een sim only abonnement bij Youfone namelijk flinke kortingen. Op dit moment maakt Youfone nog steeds gebruik van het netwerk van KPN, het voordeel hiervan is dat de klanten van Youfone gegarandeerd een stabiel en snel netwerk hebben, het netwerk van KPN staat hier tenslotte om bekend. Doordat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk zijn diensten zoals bellen in het buitenland enorm goedkoop bij deze provider.

Breed publiek

Een van de grote voordelen van Youfone is dat deze provider zich op een zeer breed publiek richt, het maakt niet uit of u nu particulier of ondernemer bent, volwassen of een kind, de tarieven van Youfone zijn voor vrijwel iedereen erg interessant. De prijzen van abonnementen zijn bij Youfone erg laag waardoor u, zelfs wanneer u weinig gebruik maakt van uw mobiele telefoon, voor een lage prijs een abonnement af kunt sluiten die perfect bij u past.

Unieke werkwijze

U zou ook wel kunnen zeggen dat Youfone een unieke werkwijze heeft, het doel van Youfone is niet direct het maken van zoveel mogelijk winst, het doel is eerder het aanbieden van goede service in combinatie met het hanteren van lage prijzen voor o.a. mobiel bellen, SMS berichten en internet. Het is dus zeker aan te raden eens bij Youfone te gaan kijken op het moment dat u een sim only abonnement af wilt sluiten.