Vodafone

vodafone

Vodafone is op dit moment een van de grootste providers die u kunt vinden in Nederland, de populariteit van de provider is voornamelijk te danken aan het stabiele en snelle eigen netwerk. Doordat Vodafone een eigen netwerk heeft, kan deze interessante aanbiedingen doen wat betreft de snelheid en de stabiliteit van een abonnement. Op dit moment heeft Vodafone ruim 371 miljoen klanten, Vodafone is namelijk niet alleen actief in Nederland. Daarnaast heeft Vodafone ruim 85.000 werknemers in dienst die allen als doel hebben om optimale service te verlenen aan de gebruikers.

De geschiedenis van Vodafone

Vodafone was in 1985 de eerste provider die het voor elkaar kreeg om een gesprek te faciliteren met een mobiele telefoon, in de jaren daarna heeft het bedrijf de techniek achter het mobiele bellen alleen maar uitgebreid. Tegenwoordig kunt u voor een zeer lage prijs als terecht bij Vodafone voor het afsluiten van een abonnement voor uw mobiele telefoon. In de loop der jaren is Vodafone een echte multinational geworden, in welke land u ook komt, u zult vrijwel altijd een kantoor van Vodafone tegenkomen.

Breed publiek

Het netwerk van Vodafone is zowel interessant voor bedrijven als particulieren. Door constante ontwikkelingen binnen het bedrijven en constante investeringen in nieuwe voorzieningen zoals de nieuwe internetnetwerken weet het bedrijf zich na 30 jaar nog steeds te onderscheiden van de andere providers op de telecommarkt.