Simyo

simyo

De populatie van de provider Simyo is in de laatste jaren flink toegenomen, dit succes heeft het bedrijf voornamelijk te danken aan te simpliciteit van het online bestellen op de website van de provider. Het online afsluiten van bijvoorbeeld een sim only abonnement is nog nooit zo makkelijk geweest, bij Simyo hoeft u slechts een paar stappen te volgen waarna u meteen het abonnement hebt afgesloten. Het hoofdkantoor van Simyo staat in Amsterdam, de provider is echter ook actief in landen als België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ook in het buitenland groeit het bedrijf enorm, deze provider laat dan ook zien dat het gemak van online bestellen tegenwoordig erg belangrijk is.

Maandelijks opzeggen

Een van de grote voordelen van Simyo is dat deze provider een aantal zeer voordelige sim only abonnementen heeft die u maandelijks op kunt zeggen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Simyo kan deze lage prijzen hanteren, omdat de onkosten van het bedrijf ook enorm laag zijn. Het bedrijf heeft nauwelijks vestigingen binnen Nederland en opereert voornamelijk via het internet. Het opwaarderen van uw mobiele telefoon kan dan ook gemakkelijk via de website van de provider.

 Internationaal bereik

U kunt het abonnement dat u hebt afgesloten bij Simyo internationaal gebruiken, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Simyo maakt ook gebruik van het netwerk van Vodafone waardoor u altijd verzekerd bent van een stabiel en snel netwerk.