Simpel

simpel-sim-only

Simpel is een van de enige providers die hun bedrijfsnaam ook daadwerkelijk verwerken in hun diensten, de diensten van deze provider zijn namelijk echt simpel en goedkoop. Deze provider richt zich namelijk volledig op het aanbieden van sim only abonnementen voor een zeer lage prijs, deze provider vertrouwt de klant geheel en voert daarom nooit een BKR controle uit op het moment dat een nieuwe klant een abonnement af wilt sluiten. De provider maakt gebruik van een zogenoemd belplafond, dit belplafond kan door de consument zelf worden ingesteld, hierdoor heeft de consument altijd zelf de controle over de hoogte van de telefoonrekening.

Het belplafond van Simpel

De consument kan altijd zelf het belplafond van een abonnement instellen. Op het moment dat het belplafond bereikt is, zal de gebruiker een SMS bericht ontvangen van Simpel waarna de SIM kaart meteen wordt geblokkeerd, op deze manier kan de consument de telefoonrekening niet nog verder op laten lopen. De gebruiker blijft echter nog wel steeds bereikbaar voor andere mensen, op deze manier kunt u op een veilige manier gebruik blijven maken van uw abonnement.

Nummerbehoud bij Simpel

Het is bij Simpel gratis om uw nummer over te zetten naar een nieuwe provider, het maakt hierbij niet uit of u juist van Simpel overstapt naar een andere providers of dat u juist naar Simpel overstapt. Simpel zorgt er vervolgens voor dat u uw nummer gratis mee kunt nemen, mocht u eventueel willen verhuizen naar een andere provider.