Providers

Hi

hi

Een van de providers die gebruik maken van het netwerk van KPN is de provider Hi, die in de loop der jaren veel populariteit heeft verworven onder de consumenten. Over het algemeen is Hi nog wat goedkoper dan de grotere provider KPN, echter zit u bij Hi dan weer niet zo dicht bij het vuur als bij KPN, tenslotte heeft KPN een geheel eigen netwerk. Hi investeert constant in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van telecom, hierdoor bent u als klant altijd verzekerd van de laatste snufjes op het gebied van mobiele telefonie.

Continue reading “Hi” »

KPN

kpn

Op dit moment behoort KPN tot een van de grootste spelers onder de telecomaanbieders die u in Nederland kunt vinden. In de loop der jaren heeft KPN een goede naam opgebouwd door de fantastische service die u van deze provider kunt verwachten, in combinatie met lage prijzen voor o.a. sim only abonnementen. Het voordeel van KPN is dat deze provider gebruik maakt van een eigen netwerk, hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle en stabiele verbinding voor zowel bellen, het versturen van SMS berichten en het gebruik van internet op uw mobiele telefoon. KPN heeft in de loop der jaren ook verschillende nieuw labels opgestart en bestaande labels overgenomen, tegenwoordig maken daarom veel verschillende providers gebruik van het stabiele netwerk van KPN, daarnaast kunt u bij providers als Hi, Telfort, XS4ALL en Ay Yildiz dezelfde goede service verwachten als bij KPN.

Continue reading “KPN” »

Simpel

simpel-sim-only

Simpel is een van de enige providers die hun bedrijfsnaam ook daadwerkelijk verwerken in hun diensten, de diensten van deze provider zijn namelijk echt simpel en goedkoop. Deze provider richt zich namelijk volledig op het aanbieden van sim only abonnementen voor een zeer lage prijs, deze provider vertrouwt de klant geheel en voert daarom nooit een BKR controle uit op het moment dat een nieuwe klant een abonnement af wilt sluiten. De provider maakt gebruik van een zogenoemd belplafond, dit belplafond kan door de consument zelf worden ingesteld, hierdoor heeft de consument altijd zelf de controle over de hoogte van de telefoonrekening.

Continue reading “Simpel” »

Telfort

telfort

Een van de bekendere providers op de telecommarkt is Telfort, die in de loop der jaren steeds meer verschillende diensten aan is gaan bieden. Tegenwoordig kunt u bij Telfort zowel terecht voor telefonie, internet en televisie. Daarnaast maakt het ook niet uit of u Telfort wilt gebruiken voor particulier of zakelijk gebruik, de prijzen van Telfort zijn zo enorm

Goede prijs kwaliteit verhouding

laag, dat het zowel interessant is voor particulieren als bedrijven om bijvoorbeeld een Sim only abonnement af te sluiten bij Telfort. Telfort heeft goede service hoog in het vaandel staan, de goede service in combinatie met een goede prijs heeft dat ook gezorgd voor een flinke toename in populariteit in de loop der jaren. Volgens Telfort moet de service die zij aanbieden helder en duidelijk zijn voor de consumenten, alleen dan bestaat er een eerlijke relatie tussen provider en consument. Continue reading “Telfort” »

Vodafone

vodafone

Vodafone is op dit moment een van de grootste providers die u kunt vinden in Nederland, de populariteit van de provider is voornamelijk te danken aan het stabiele en snelle eigen netwerk. Doordat Vodafone een eigen netwerk heeft, kan deze interessante aanbiedingen doen wat betreft de snelheid en de stabiliteit van een abonnement. Op dit moment heeft Vodafone ruim 371 miljoen klanten, Vodafone is namelijk niet alleen actief in Nederland. Daarnaast heeft Vodafone ruim 85.000 werknemers in dienst die allen als doel hebben om optimale service te verlenen aan de gebruikers. Continue reading “Vodafone” »

Ben

ben

Een redelijke nieuwe speler op de telecommarkt, die binnen korte tijd veel populatie heeft gekregen is de provider Ben. Ben maakt net als Tele2 gebruik van het netwerk van T-Mobile. Ben heeft een zeer breed aanbod als het gaat om abonnementen voor uw mobiele telefoon, zo kunt u natuurlijk ook voordelige abonnementen afsluiten als het gaat om sim only. Normaal gesproken sluit u een normaal abonnement af waarbij u een mobiele telefoon ‘cadeau’ krijgt. Bij een sim only abonnement van Ben krijgt u geen mobiele telefoon, u ontvangt slechts een sim kaartje waarmee u direct gebruik kunt maken van de diensten van de provider. Het voordeel hiervan is dat u maandelijks een stuk minder geld kwijt bent. Continue reading “Ben” »

Simyo

simyo

De populatie van de provider Simyo is in de laatste jaren flink toegenomen, dit succes heeft het bedrijf voornamelijk te danken aan te simpliciteit van het online bestellen op de website van de provider. Het online afsluiten van bijvoorbeeld een sim only abonnement is nog nooit zo makkelijk geweest, bij Simyo hoeft u slechts een paar stappen te volgen waarna u meteen het abonnement hebt afgesloten. Het hoofdkantoor van Simyo staat in Amsterdam, de provider is echter ook actief in landen als België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ook in het buitenland groeit het bedrijf enorm, deze provider laat dan ook zien dat het gemak van online bestellen tegenwoordig erg belangrijk is. Continue reading “Simyo” »

Hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Een redelijk nieuwe speler op de telecommarkt is Hollandsnieuwe, de kans is dan ook groot dat u nog niet eerder van deze provider hebt gehoord. Deze nieuwe provider maakt gebruik van het enorm stabiele en snelle netwerk van Vodafone, hierdoor hebben de klanten een garantie van een perfect netwerk. Sinds 2011 is Hollandsnieuwe ook actief op de sim only markt, het is dan ook mogelijk om voor een zeer lage prijs een sim only abonnement af te sluiten bij deze provider. Hollandsnieuwe is binnen korte tijd erg bekend geworden onder het grote publiek, dat komt voornamelijk doordat Hollandsnieuwe een gehele virtuele provider is. Continue reading “Hollandsnieuwe” »

Youfone

youfone

Youfone heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een goede concurrent op de sim only markt, de klanten krijgen bij het afsluiten van een sim only abonnement bij Youfone namelijk flinke kortingen. Op dit moment maakt Youfone nog steeds gebruik van het netwerk van KPN, het voordeel hiervan is dat de klanten van Youfone gegarandeerd een stabiel en snel netwerk hebben, het netwerk van KPN staat hier tenslotte om bekend. Doordat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk zijn diensten zoals bellen in het buitenland enorm goedkoop bij deze provider. Continue reading “Youfone” »

Tele2

tele2

Het van oorsprong Zweedse bedrijf Tele2 is direct nadat Nederland in 1997 de mogelijkheid kreeg om vaste telefonie uit te rollen over het land de concurrentie aangegaan met het miljoenenbedrijf KPN. In de loop der jaren heeft Tele2 door constante vernieuwingen en goedkope tarieven een goede naam opgebouwd binnen de telefoonmarkt, dagelijks kiezen daarom nog steeds honderden mensen voor Tele2 als provider voor het afsluiten van een Sim only abonnement. Onder het publiek van Tele2 zitten niet alleen particulieren, ook voor bedrijven zijn de tarieven van Tele2 zeer voordelig. Continue reading “Tele2” »