Hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Een redelijk nieuwe speler op de telecommarkt is Hollandsnieuwe, de kans is dan ook groot dat u nog niet eerder van deze provider hebt gehoord. Deze nieuwe provider maakt gebruik van het enorm stabiele en snelle netwerk van Vodafone, hierdoor hebben de klanten een garantie van een perfect netwerk. Sinds 2011 is Hollandsnieuwe ook actief op de sim only markt, het is dan ook mogelijk om voor een zeer lage prijs een sim only abonnement af te sluiten bij deze provider. Hollandsnieuwe is binnen korte tijd erg bekend geworden onder het grote publiek, dat komt voornamelijk doordat Hollandsnieuwe een gehele virtuele provider is.

Een frisse kijk

Een van de voordelen van Hollandsnieuwe is dat deze een frisse kijk hebben op de telecommarkt, hierdoor kan de provider unieke aanbiedingen aan hun klanten aanbieden, waar u als consument dan natuurlijk weer van kunt profiteren. Als u een abonnement af wilt sluiten bij Hollandsnieuwe dient u deze meteen vooraf te betalen, het voordeel hiervan is dat u nooit meer kosten kunt betalen dan waar u voor hebt betaald, het is dus een soort bescherming van de klanten.

Stabiel netwerk

Omdat Hollandsnieuwe gebruik maakt van het netwerk van Vodafone, kan deze zeer snelle en stabiele diensten aanbieden. Hollandsnieuwe is een aftakking van het miljoenenbedrijf Vodafone, hierdoor kunt u ook bij Hollandsnieuwe enorm goede service verwachten.